Första blogginlägget

 

Välkomna hit.

Nu har jag tagit mod till mig och startat min första blogg, hoppas ni vill vara med mig. Bloggen kommer att handla om mitt intresse,textilt återbruk, jag vill inspirera till att se nya möjligheter för mycket av den textil vi slänger eller ger bort.

Jag älskar att handlar på loppis och secondhand där jag mest brukar hitta fina gamla tyger jag syr av.

För mig är det roliga i återbruk det begränsande, jag måste tänka kreativt ,vad kan det bli av det här jag har framför mig.

 

 

 

 

 

Annonser

2 comments

  1. Det fanns många fina och roliga plagg som Du gjort. Min mamma var en fantastisk sömmerska. Själv gick jag alltid i omsydda kläder och det har nog format mig. Det gjorde att jag för det mesta har sytt mina egna kläder. Min första klänning gjorde jag som 10 åring -minns den fortfarande. Jag tycker att Du har hittat en idé med att sy nya kläder av gammalt. Vet att någon finns på Island som satsar stort på detta. Själv är jag nu så gammal (77år) så jag syr inte lika mycket nu som förr. Det får bli en tur till Röda korset eller myrorna. Lycka till med symaskinen.

    Gilla

    • Hej Berit, tack för att du tar dig tid. Fantastiskt att du har sytt dina egna kläder vilka unika plagg måste haft. Hoppas du inte slutar helt det bor så mycket kunskap i dig. Försökte söka på Google om Island som du skrev om men hade svårt att hitta det lät så spännande. Tack för tipset 💕

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s